Trots op award Most Innovating Partner!

cloud-avenue-most-innovating-partner

Donderdag 16 maart werd Cloud Avenue door business partner ScanSource uitgeroepen tot Most Innovative Partner. Tijdens een groot evenement nam Wiecher Akkerman, Managing Partner van Cloud Avenue de award in ontvangst. Een grote eer!

ScanSource Communications

Al jaren werken we samen met ScanSource Communications, een vooraanstaand leverancier van technologische producten en oplossingen. Het bedrijf is internationaal actief en werkt wereldwijd samen met duizenden partners. Donderdag 16 maart vond in Houten het grote ScanSource Goes Cloud Partner Event voor de Benelux plaats.

The Big Day

Op het programma stonden allerlei interessante lezingen over nieuwe ontwikkelingen, producten en diensten op ons vakgebied. Verder was er alle gelegenheid tot netwerken en bijkletsen met oude bekenden. Last but not least stond de jaarlijkse uitreiking van de ScanSource Awards op het programma. Deze werden uitgereikt in drie categorieën: the most selling partner, the best newcomer en the most innovative partner.

De winnaar in de derde categorie waren wij!

Waarom Cloud Avenue?

Bij Cloud Avenue hebben we wel een idee waarom juist wij de prijs kregen. We doen het duidelijk anders dan andere bedrijven. We willen meer dan één op één producten doorverkopen en zijn altijd op zoek naar manieren om producten of diensten aan elkaar koppelen zodat er een nieuwe, geïntegreerde eindoplossing ontstaat.

Betere dienstverlening door slimme innovatie

Een mooi voorbeeld hiervan is een project dat we hebben gedaan voor een grote klant in Maastricht. een callcenter dat alle landen van Europa bedient. Om hun dienstverlening te verbeteren, hebben we ervoor gezorgd dat alle binnenkomende calls via nummerherkenning meteen wordt doorgezet naar de juiste medewerker. Belt er iemand op vanuit Noorwegen, dan gaat de call automatisch naar een medewerker die Noors spreekt. Als die niet beschikbaar is, gaat de call naar een Zweedstalige collega. Hierdoor kunnen calls sneller worden afgehandeld en is de kans op miscommunicatie kleiner geworden.

Gespecialiseerd in innovatieve, bruikbare oplossingen

Dergelijke software voor callcenters is niet kant en klaar te koop. Cloud Avenue heeft deze oplossing gerealiseerd door producten van twee verschillende leveranciers aan elkaar te koppelen. We hebben we een speciaal team voor Research en Development die is gespecialiseerd in dit soort innovatieve toepassingen, bruikbare oplossingen die echt het verschil maken.

Goed bezig!

Bij Cloud Avenue zijn we erg blij dat we ook onder vakgenoten steeds meer waardering krijgen voor onze innovatieve manier van werken. De award is voor ons het zoveelste bewijs dat we goed bezig zijn. Bovendien is het een extra motivatie om verder in te zetten op nieuwe, innovatieve projecten. We hebben immers een naam hoog te houden!

Share:

Meer artikelen

Winter, het is tijd voor…

Bijna alle bomen hebben hun blad laten vallen. De dagen worden korter, het wordt kouder en we kruipen onder warmere dekens. De cadeautjes gaan weer