Over ons

Over ons

De perfecte partner voor beheer, advies en aanleg van (geavanceerde) ICT-infrastructuren

De corebusiness van CloudAvenue is het adviseren en implementeren van professionele oplossingen, speciaal aangepast aan de wensen van onze zakelijke klanten (B2B). We leveren hoogwaardige oplossingen voor zakelijke vaste en mobiele communicatie.

business-from-bg

Totale oplossing met kennis van elke niche

Een essentieel kenmerk van onze aanpak is dat we door onze uitgebreide kennis steeds de totale oplossing voor ogen houden. We zijn trots op de nichekennis die onze diverse experts hebben opgebouwd. Wij springen eruit in de manier waarop we die uiteenlopende kennis samenbrengen om complexe interacties tussen systemen te optimaliseren.

Advies, aanleg, hardware en software

Ook als je op zoek bent naar een specifieke oplossing voor beheer, advies en aanleg van (geavanceerde) ICT-infrastructuren zijn wij de perfecte partner. Wij hebben ervaren professionals in huis en relaties met de beste hardware- en softwareleveranciers van elk gewenst merk.

CloudAvenue is onderdeel
van Cronos Groep N.V.

Wij werken voor alle sectoren in de zakelijke markt, met een sterke focus op industrie, overheid, zorg en onderwijs in vele landen in Europa, maar ook daarbuiten.

Als onderdeel van de Cronos Groep krijg je als bonus de expertise op andere vlakken van 8.000+ IT-experts binnen de zusterbedrijven van de groep erbij. Hierdoor hebben wij op elk denkbaar IT-gebied expertise en kunnen we (ook) totaaloplossingen aanbieden: one-stop-shopping!

Bekijk alle mogelijkheden voor zakelijke vaste en mobiele communicatie, of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.