Zakelijke communicatie & samenwerken

zakelijke communicatie

cloudavenue-business-meeting-online

CloudAvenue helpt je bij het opstellen van een duidelijke strategie naar de cloud.

Wat we van afgelopen jaren hebben mogen leren is dat online (samen)werken een prominentere rol in gaat nemen. 

Om er voor te zorgen dat de online communicatie voorspoedig loopt heb je natuurlijk wel de juiste apparatuur nodig. CloudAvenue zorgt voor een oplossing op maat om de samenwerking én communicatie goed te laten verlopen. 

Unified Communications (UC)

Met al die communicatiemiddelen is het weleens lastig om al je berichten in de gaten te houden. Met Unified Communications kun je al je communicatiemiddelen met elkaar verbinden. Al jouw berichten komen op één punt terecht. 

Vaste en Mobiele (VaMo) telefonie geïntegreerd 

Veel organisaties gebruiken zowel vaste telefoonnummers als mobiele nummers. Zou het niet handig zijn als deze telefoontjes en berichten op dezelfde plaats binnenkomen? Waar je je ook bevindt? Dat kan met onze Vast-Mobiel-integratie. Het einde van ISDN is voor veel organisaties aanleiding om hierop over te stappen.

Receptionistenmodule

Wil je je telefoontjes persoonlijk laten aannemen, maar heb je geen receptionisten in huis? Met een receptionistenmodule kun je bellers automatisch doorverbinden naar een toestel.

VoIP-telefonie

De traditionele analoge telefoonlijn en ISDN behoren bijna tot de verleden tijd. Bellen via internet is tegenwoordig de praktijk. Omdat je via je internetverbinding belt, is het veel voordeliger. Voice over IP (VoIP)-telefonie biedt ook veel meer handige digitale mogelijkheden. Het verhoogt de efficiëntie en productiviteit van medewerkers en verbetert de samenwerking tussen medewerkers en afdelingen. 

Thuiswerken, collaborative working en online vergaderen

Om samen te werken met je collega’s en voor vergaderingen hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. In een online omgeving kun je ook makkelijk presentaties en documenten delen, waar ter wereld jij of je collega’s zich ook bevinden.

SIP Trunking

Heb je nog een traditionele telefooncentrale? Deze kun je (binnenkort) niet meer gebruiken, omdat ISDN stopt. Maar maak je geen zorgen: met een SIP-trunk kun je je telefooncentrale koppelen aan moderne digitale VoIP-telefonie. Heel eenvoudig en voordelig!

Can we help with something? Contact us and we will be happy to tell you more about it.