Zakelijk internet

zakelijk internet

Technology concept with cyber security internet and networking, woman hand using smartphone, screen padlock icon on digital display.

CloudAvenue helpt klanten ook met de aanleg van draadloze verbindingen.

Met metingen zorgen we ervoor dat je altijd over een optimale bereikbaarheid beschikt. Waar je je ook bevindt in kantoor en, als je dat wenst, zelfs daarbuiten. Onze draadloze verbinding kun je combineren met glasvezel voor een nog hogere beschikbaarheid. Deze kunnen we zelfs via dubbele verbindingen uitvoeren. Dit is vooral voor organisaties die over de extra zekerheid van een honderd procent gegarandeerde verbinding willen beschikken.

Kwaliteit van draadloze netwerken meten

Om de kwaliteit van draadloos netwerk te meten, voert CloudAvenue metingen uit. We lopen daarbij met meetapparatuur van hoek tot hoek rond in je pand. Op die manier brengen we in kaart tot waar je bereik hebt. Zijn er dikke muren of apparaten zoals bewakingscamera’s die het signaal verstoren? Dan hangen we extra apparatuur op in het gebouw om het signaal te versterken. Zodat iedereen in je organisatie continu perfect bereik heeft. Zowel voor mobiele telefonie als draadloze vaste telefonie. Ook als iemand al telefonerend door het gebouw loopt.

Glasvezel: aanleg en installatie

CloudAvenue verzorgt ook de aanleg en installatie van zakelijke glasvezelverbindingen. Daarbij maken we gebruik van het hoogwaardige, wijdvertakte en fijnmazige glasvezelnetwerk van onze partner Eurofiber. Dit netwerk garandeert een optimale beschikbaarheid en support. Alle medewerkers beschikken over een snel en betrouwbaar internet. Hierdoor kunnen ze efficiënt browsen, e-mailen en werken met cloudapplicaties zonder lange laadtijden, buffering of trage downloads.

Kunnen wij je ergens bij helpen? Neem contact met ons op wij vertellen je er graag meer over.