Gemotiveerde medewerkers, tevreden klanten? Communicatie is het antwoord!

Cloud-avenue-communicatie-antwoord

Een nieuwe website, regelmatige mailupdates… Nee, het is niet (alleen) de seven-year-itch! Toen we in 2010 met Cloud Avenue begonnen, waren we een ICT consultancy bureau dat advies gaf over de cloud. In de loop der jaren hebben we ons meer en meer gespecialiseerd in de C van Communicatie. Veel bedrijven hebben de IT intussen wel op orde, maar we geloven dat de communicatie nog veel beter kan! De ontwikkelingen op dit gebied gaan dan ook heel erg snel.

Even ‘s avonds nog een uurtje werken

Een pc, laptop, tablet, vaste telefoon of smartphone. De meeste Nederlanders gebruiken tegenwoordig meerdere devices om zakelijk te communiceren. Ze vinden het maar normaal om ook buiten kantoortijden te kunnen mailen of even in hun agenda te kijken. Wat staat er morgen ook alweer op het programma?

De nieuwe technische mogelijkheden hebben de manier waarop we communiceren en samenwerken helemaal veranderd. Medewerkers willen flexibel op locatie kunnen werken en verwachten dat ze daarin worden gefaciliteerd.

De haastige klant is koning

Ook klanten hebben andere wensen gekregen. Ze willen geholpen worden wanneer het hun uitkomt en niet meer eindeloos in de wacht staan of wachten op een mailtje. Ze willen hun problemen niet meerdere malen uitleggen of na een bezoek aan de selfservice website alsnog de telefoon pakken. Eigenlijk verwachten ze dat elke vraag binnen een paar minuten is opgelost.

Hoe hou je iedereen tevreden?

Als je je medewerkers en klanten tevreden wilt houden, dan moet iets met die nieuwe ontwikkelingen. Maar wat is wijsheid? Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers niet alleen efficiënt kunnen communiceren maar ook veilig? Hoe bindt je klanten aan je? Moet je inzetten op social media, een webcare team inrichten of is een chatknop op de website voldoende?

Hulp op komst!

De komende tijd willen we meer blogs gaan maken om jullie waardevolle informatie en handige tips te geven over alle mogelijkheden. Zit je met een vraag of wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Laat het ons weten! We denken graag met je mee. Misschien kunnen we er zelfs een mooie blog over maken…

Share:

Meer artikelen

Winter, het is tijd voor…

Bijna alle bomen hebben hun blad laten vallen. De dagen worden korter, het wordt kouder en we kruipen onder warmere dekens. De cadeautjes gaan weer